wellness5

Firmaaftaler

Som noget nyt henvender Quattro sig nu også til private og offentlige virksomheder i form af virksomhedsaftaler.

Der er mange bud på at støbe sådan en sammen, men alt er muligt, og det vigtigste for os er, at vi får lavet noget, som den pågældende virksomhed kan finde værdi og glæde i.

I er altid velkomne til at kontakte direktør Kristian K. Jensen for en snak om en virksomhedsaftale eller for at se omgivelserne an. Centeret kan bruges i mange former, lige fra firmagoder for de ansatte til kunde events.

Priser fra 499,-

Massage i din virksomhed:

Vi kommer på jeres virksomhed. Det eneste vi skal bruge, er et aflukket rum, hvori behandlingerne kan foretages. Fordelen ved dette er, at I har en uddannet massør til stede, som får et indgående kendskab til medarbejderne og kan være behjælpelig med massage ud fra medarbejderens ønsker. Vi kan komme så tit, I ønsker det, og dette aftales ved ingåelse af en virksomhedsaftale.

Wellness & Spa hos Quattro:

Tildel dine ansatte fri adgang hos Quattro Wellness & Spa. Således har dine medarbejdere fri adgang til alle bade i spa afdelingen og kan her slappe af efter en hård dag på jobbet. Desuden forhandles rabatter på behandlinger ved indgåelse af aftale. Fordelen er, at dine ansatte kommer uden for arbejdstiden og bliver forkælet ud over alle grænser.

Company Day:

Hvis du virkelig vil forkæle dine ansatte og evt. kunder, kan du lave en company day. Med denne aftale får du hele wellness centeret i din virksomheds navn. Dagen kaldes ved din virksomheds navn og vil blive eksponeret på monitorer i vore venteværelser på tandlægeklinikken og i privathospitalet samt på vores hjemmeside. I har fri adgang til wellness centeret og kan invitere kunder, familie og venner med. Vi stiller en behandler til rådighed, som vil servicere jer. Der opnås en god rabat på behandlinger ved company days.

Gavekort:

Giv dine medarbejdere/kunder/samarbejdspartnere en oplevelse i Quattro Wellness & Spa. Kontakt os for en gavekortsløsning. Alle gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdato. Dette er den perfekte gave, hvis du vil markere en god indsats for dine ansatte. Hos Quattro Wellness & Spa er de i de bedste hænder og vil blive behandlet som konger og dronninger.

 

Skulle du have spørgsmål eller ønsker et tilbud på et af ovenstående produkter, kan du kontakte direktør Kristian K. Jensen på telefon 3216 5959 eller mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se præsentationsvideo

youtube

 

Anbefalinger

 

 

 

facebook

 

 

 

 

Bitte anklicken:

deutsch

 

 

Press here for:

english