Patientvejleder

Ved Sundhedsloven er det pålagt regionerne at oprette patientkontorer, hvor en patientvejleder skal informere, vejlede og rådgive dig bl.a. om dine rettigheder i forbindelse med frit valg af sygehus, ventetider m.v. samt klage- og erstatningsregler inden for sundhedsvæsenet.

Du har derfor mulighed for at kontakte patientvejlederen i din hjemregion for yderligere information, hvis ikke det offentlige sygehusvæsen kan overholde behandlingsgarantien på 4 uger.

Patientvejlederen skal informere dig om proceduren for at benytte det udvidede frie sygehusvalg og sikre, at du bliver henvist til Quattro Clinic, hvis det er det, du ønsker.


 

Privathospitalernes patientvejleder

Sammenslutningen af privathospitaler og privatklinikker i Danmark har siden foråret 2007 haft ansat patientvejleder Margot Madsen, som ligeledes kan rådgive dig om dine rettigheder inden for sundhedsvæsenet - se http://www.privatehospitaler.dk

Se venligst nedenstående information:

Margot Madsen,
Patientvejleder
Telefon: 86 20 99 88
Fax: 86 20 99 87

Telefontid: mandag-torsdag kl. 10-15

e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.