facade2

Anbefalinger

“Jeg synes, at der på Quattro Clinic bliver taget godt i mod en. Der er venligt personale og positiv stemning. Uffe Jørgensen er erfaren og gør sit arbejde godt, samtidig med at han er rolig, og det gør det hele nemmere.

Mvh

Emil Larsen, OB

 

"Jeg har været super glad for mit behandlingsforløb og operationen ved Uffe. Det er begge gange ramt helt rigtigt, og jeg har fået de rigtige retningslinier, så jeg hurtigt kunne komme tilbage i topform. I dag mærker jeg intet i mit knæ."

Mvh

Rasmus Falk, OB

 

ELITEIDRÆTT ER EN RISIKOSPORT.

Med den gode prestasjon som ellevill begeistring over livet , hender det at vi strekker oss litt lenger  enn kroppen tåler !

Da er vi avhengige av at det medicinske støtteapparatet spiller i samme  division som oss !

Quattro Clinic er i den desiderte elite og presterer topp prestasjoner,  gang på gang. Vi ønsker at gi våre beste anbefalinger, både faglig og menneskelig !

 

Cecilie Leganger( målmann) og Oddvar Bjørnestad ( Målmannstrener og bedriftsrådgiver)

Cecilie Leganger er kåret til verdens bedste kvindelige håndboldmålvogter og har vundet alt med det norske landshold og på klubplan med Bækkelaget samt Slagelse DT. Cecilie har senest spillet for Fc  København .

Oddvar  Bjørnestad er ansvarlig for Cecilies personlige træning og udvikling gennem mange år i samarbejde med Anja Andersen.