facade2

Erhvervslokaler udlejes

Mangler du unikke lokaler til at præsenterer din virksomhed på eksklussiv og professionel vis?

Mangler du et lokale til din egen klinik, butik eller kontor så har du nu muligheden for at dele bygning med et af landets førende sundhedshuse. Du får en attraktiv placering i et let fremkommeligt område, med motorvejstilkørsel lige ved hoveddøren og over 150 gratis parkeringspladser.

Quattro Clinic råder over Tandklinik, Privathospital, Wellness & Spa center samt 2 fitness centre. Der vil derfor allerede være en stor gennemstrøm af kunder som i forvejen kender til, og kommer i huset. Lokalerne er på samme plan som fitness centrene og her alene kommer i gennemsnit over 100 besøgende hver dag.

Lokalerne er lyse og med marmorgulv. Dette giver et eksklussivt og samtidig behageligt look som er gennemgående for hele bygningen. Lokalerne er mellem 30 – 40 kvm store og ligger væg til væg. Ligeledes er der 4 mindre kabiner som tidligere har været anvendt som sol center. Disse ligger lige overfor lokalerne og kan evt benyttes som arkiv eller kontor. Der er monteret håndvask i de 3 lokaler og i et enkelt  er der udtag til vand gennem gulvet, da det tidligere med succes har været brugt som frisørsalon. 

Skal din virsomhed brandes via sin placering, så kontakt os for en uforpligtigende fremvisning af lokalerne og kom og se mulighederne.

Priser fra 6000,- + moms.

lok 1 web   lok 4 web lok 5 web